Beoordelingen

Veel van onze tevreden cursisten komen bij ons terug. Onderstaande reacties en uitkomsten van evaluaties vertellen u meer. Maar oordeel vooral zelf. We zien u graag bij ons, op het water. 

Wie hadden het leuk bij onze Zeilschool De Veenhoop?  

 • Ik Heb meerdere fantastische weken gehad waarin er fantastische goede instructeurs les gaven. Enorm gezellig en leerzaam met aardige mensen en een enorm leuke sfeer !
   (Beetsterzwaag ) — Beoordeling: 10.0

 • Dochter (14) heeft een heerlijke week op de Friese wateren gehad bij de Veenhoop. Mooie verblijven, veel faciliteiten en vooral veel wind. CWO 3 Pico gedaan en behaald in een week.
   (Den Hout) — Beoordeling: 10.0

 • Mooie zeilschool, goed geregeld. Waren met heel klein clubje, was voor mijn zoontje niet erg maar was fijn geweest als ze dit vooraf hadden laten weten.
   (Arnhem ) — Beoordeling: 9.0

 • Onze zoon vond het de beste zeilweek ooit. Heerlijk om te zien hoe hij genoten heeft en hoeveel hij geleerd heeft.
   (LUNTEREN) — Beoordeling: 10.0

 • Onze dochter heeft een superleuke week gehad. Volgend jaar weer.
   (Grubbenvorst) — Beoordeling: 9.0

 • Kinderen hebben een top week gehad, ondanks lage aantal kinderen. Ze leren goed zeilen, met bekwame instructeurs. Als ouders weten wij dat er goed voor onze kinderen gezorgd wordt.
   (Arnhem) — Beoordeling: 10.0

 • Gezellig met zijn vrienden. Fijn gezeild, veel geleerd. Alles was goed georganiseerd. Onderkomen was luxe voor de jongens. Het eten vonden ze wel oke.
   (Zeist) — Beoordeling: 10.0

 • Gezellig, leerzaam en knus zeilkamp.
   (Rozendaal) — Beoordeling: 10.0

 • Onze zoon van 11 heeft voor het 2e jaar een topweek gehad. Hij leert goed zeilen, samenwerking/spelen met andere kids wordt goed gestimuleerd en veel en posutieve instructeurs.
   (Terwolde) — Beoordeling: 10.0

 • Het was een mooie week met heel veel wind. Mijn zoon van 11 was alleen opgegeven en had er veel zin het zeilen te leren en met nieuwe vrienden leuke dingen te doen. Ook een week lang van huis weg was toch wel een uitdaging. De bonte avond duurde wel tot 12 uur ! Hij heeft de basis beginselen van het zeilen goed aangeleerd en veel geoefend. Wat vond hij het leuk om staps gewijs alles te doen onder goed toezicht en instructie van een bekwame en leuke instructeur. Ook een keer een buitenboord moter besturen! Belangrijk was ook goed eten. Van hele dagen buiten zijn, krijg je goede trek. Het zelf een broodje hamburger en sateetje maken vanaf de bbq was top. Op de boerderij heeft hij zich zeer veilig gevoeld en ook makkelijk nieuwe vriendjes maken. Het zeilgebied is prachtig en biedt moiie plekken om goed het zeilen te leren. Echt een top week.
   (Maarssen) — Beoordeling: 9.0

 • Voor onze zoon de 5e en voor onze dochter de 2e keer. Het was weer vertrouwd gezellig en weer heerlijk gezeild!
   (Velp) — Beoordeling: 10.0

 • Onze dochter is hier voor de 2e keer op zeilplank gegaan en heeft een super tijd gehad!
   (Nijmegen) — Beoordeling: 10.0

 • Onze zoon kwam moe maar vol energie terug van een week zeilen in De Veenhoop. Met een door wind en zon gebruind koppie vertelde hij met stralende ogen over wedstrijdzeilen, ballonfok, nieuwe vrienden, hetAP en over hoe lekker hij had gegeten. Voor het eerst na maanden van Corana heb ik weer een blij kind in huis. Heel veel dank daarvoor. Marjolijn
   (Wolfheze) — Beoordeling: 10.0

 • Wat een leuk kamp: onze dochter heeft genoten en bovendien veel geleerd!
   (Amsterdam) — Beoordeling: 10.0

 • Voor ons is het inmiddels een fenomeen: elk jaar gaan onze drie kinderen een week op zeilkamp bij De Veenhoop. Al een jaar of zeven lang! Het is elk jaar weer het hoogtepunt van hun vakantie (zelfs al is de rest van de vakantie nog zo leuk ;-). Erg leuk ook dat de oudste er nu zelf instructeur is, en de tweede binnenkort wellicht volgt. Wij als ouders zijn enorm blij dat we onze kinderen deze bijzondere ervaring mee kunnen geven. Het is zeer leerzaam voor hen, zowel op sportief vlak als op sociaal vlak! Kortom: een top zeilschool!
   (Marum) — Beoordeling: 10.0

 • Goed georganiseerd! Tip: Zou als ouder graag nog wat meer info hebben gehad over waar foto's/ info zou krijgen of kunnen vinden en wat ze allemaal hebben gedaan. Was voor ons de eerste keer. Eten was goed. En kleine groep en enthousiaste begeleiding. Dank!
   (Amsterdam) — Beoordeling: 8.0

 • De kids hebben voor het 4e jaar op rij weer een geweldige week gehad. Er is veel zeilervaring opgedaan, er zijn vriendschappen verstevigd en weer nieuwe contacten gelegd. Ze genieten van het eten, het altijd toffe avondprogramma en van het feit dat je een week lang met heel veel leeftijdgenoten onder elkaar bent. Eén tip, attendeer de kids op dag 1 om muggenmelk te gebruiken, met de oprukkende tijgermug is het fijn als ze niet helemaal lek geprikt worden.
   (Amersfoort) — Beoordeling: 10.0

 • Duidelijke communicatie, prachtig gelegen accomodatie, enthousiast en gedreven team
   (Oudkerk ) — Beoordeling: 10.0

 • Jullie zorgen fantastisch voor onze dochter, vooral ook op sociaal gebied. Fijn dat ze nog vegetarisch mee kon eten, hoewel we vergeten waren haar op te geven.
   (Drachten) — Beoordeling: 10.0

 • Net als voorgaande jaren waren mijn dochters weer zeer enthousiast. Zien al weer uit naar volgend jaar. Wat ze misten was de vaste kok van vorige jaren. Die kon net iets lekkerder eten maken.
   (de Wilgen) — Beoordeling: 8.0

 • Veel plezier gehad op het water en tijdens de activiteiten.
   (Amsterdam) — Beoordeling: 10.0

 • Professionele organisatie van het hele zeilkamp. Onze dochter heeft weer erg veel geleerd. Hele goede sfeer en leuke instructeurs. Niets op aan te merken!! Tot volgend jaar.
   (Broek op Langedijk ) — Beoordeling: 10.0

 • De kinderen hebben de cursus met plezier gevolgd. Het plezier, de wens om te leren werd groter gaandeweg de week en dat is een belangrijke voorwaarde om te leren. Ze hadden iedere dag zin om te gaan. Ik heb begrepen dat instructeur Hennie erg goed aansloot op de jongens en de vaardigheden goed kon aanleren. Dat lukte de instructrice die de jongens hadden niet altijd. De instructie was niet duidelijk of ze nam het over. Vanuit een behoefte aan controle of uit ongeduld, dat weet ik niet. Wat de jongens betreft, was meer uren zeilen welkom geweest. Minder uren pauze had hun voorkeur. De link naar de digitale rapportage werkt niet. Er is (nog) niet gereageerd op een bericht daarover. Verder vond ik de coronamaatregelen overbodig. Als Hiswa het voorschrijft, dan prima, maar bij andere kampen is de test niet verplicht. Waarom nu dan wel? De jongens willen een volgende keer intern. Dan hebben ze meer aansluiting bij de groep. Wij hebben gekampeerd op camping De Veenhoop en hoorden het gejoel en het zingen van de leiding en de kinderen. Klonk heel gezellig. Wel vraag ik me af hoe meer introverte kinderen of kinderen die hoog sensitief zijn dit ervaren. Is er ook een programma of alternatief voor kinderen die iets rustiger aan willen doen en niet de hele tijd met prikkels (van anderen) te maken kunnen of willen hebben? Dan zou deze kinderen zich ook vinden / elkaar een beetje opzoeken en het zou gemakkelijker zijn voor hen een week intern te zijn. De informatie voorafgaand aan de zeilweek was goed. De inschrijving was gemakkelijk door de digitalisering. Telefoon werd goed beantwoord. Al met al keurig georganiseerd!
   (Verzellenberg ) — Beoordeling: 8.0

 • Onze dochter heeft afgelopen week Kielboot 1 gevolgd. Kleine groepjes, met goede begeleiding (en heel fijn zeilweer) heeft ze echt veel geleerd en daarnaast ook veel lol gehad. Leuk om als ouder bij de afsluiting aanwezig te zijn. Volgende jaar weer!
   (Aerdenhout) — Beoordeling: 10.0

 • Warm ontvangst van de kinderen, goed programma en gedegen zeil kennis
   (Heemstede) — Beoordeling: 10.0

Laat ook weten hoe het was

Wilt u ook onze zeilschool beoordelen? U ontvangt als klant onze onafhankelijke enquete per e-mail. U kunt ons natuurlijk ook direct informeren: persoonlijk, telefonisch, via info@veenhoop.nl of via Facebook Zeilschool De Veenhoop.