Beoordelingen

Veel van onze tevreden cursisten komen bij ons terug. Onderstaande reacties en uitkomsten van evaluaties vertellen u meer. Maar oordeel vooral zelf. We zien u graag bij ons, op het water. 

Wie hadden het leuk bij onze Zeilschool De Veenhoop?  

 • Onze zoon vond t weer geweldig leuk om op zeilkamp te gaan!
  Er hangt een leuke sfeer en onze zoon vindt zijn instructeurs vaak erg leuk en enthousiast. Maar ik kan zelf niet uit ervaring oordelen over de instructeurs.

  De communicatie vanuit de Veenhoop tav de boeking en voorbereiding is prima (niet teveel en ook niet te weinig). Misschien zou er nog een herinnering kunnen worden gemaild over het terugkom weekend. Maar dat vinden wij zelf wel erg kostbaar (en past ook niet altijd in die periode).

  — Beoordeling: 9.0

 • Onze zoon vond t weer geweldig leuk om op zeilkamp te gaan!
  Er hangt een leuke sfeer en onze zoon vindt zijn instructeurs vaak erg leuk en enthousiast. Maar ik kan zelf niet uit ervaring oordelen over de instructeurs.

  De communicatie vanuit de Veenhoop tav de boeking en voorbereiding is prima (niet teveel en ook niet te weinig). Misschien zou er nog een herinnering kunnen worden gemaild over het terugkom weekend. Maar dat vinden wij zelf wel erg kostbaar (en past ook niet altijd in die periode).

  — Beoordeling: 9.0

 • Roos heeft een hele fijne week gehad met Pim als ervaren instructeur in de Pico! Zij zag het als een pluspunt dat iedereen actief door de leiding bij alle activiteiten werd betrokken.
   (Antwerpen) — Beoordeling: 9.0

 • Mooie locatie en behulpzame instructeurs; ook als een optimist even heimwee had. Onze zoon vond het geweldig. Van het het zeilen tot het eten en van de chill-momenten met strips tot het zwemmen. Hij heeft enorm veel geleerd en vertelt ons van alles wat hij geleerd heeft over de boten en knopen. Topweek!
  — Beoordeling: 8.3

 • zeer spijtig dat de zaterdagochtend als dagdeel zeilen is komen te vervallen. Jullie adverteerden met 6 dgn zeilles. Prijs hetzelfde, nu 1 dagdeel minder bijna 10% indirecte prijsverhoging. Zonde zowel ouders als kinderen waren anders gewend en vinden deze ontwikkeling een zeer sterke achteruitgang.
  Verder vee lof

   (empe) — Beoordeling: 8.0

 • Wat een leuke verhalen na een eerste week zeilkamp. Wat leren jullie de kinderen veel!
  Zowel zeilen, veiligheid als sociaal.

   (Zeist) — Beoordeling: 9.3

 • Anna heeft n super tijd gehad, ze wilde nog netwerk blijven. Tot volgend jaar!
   (Yokohama) — Beoordeling: 9.5

 • Mijn zoon, Stener Døhlen heeft een fantastische week 31 gehad. Het enige wat ik wil meegeven dat er goed gekeken wordt naar de leeftijd in de groepen. Stener zat met twee/drie jaar jongere jongens in zijn boot en geen enkele leeftijdsgenoot. Hij heeft daardoor de laatste dag in een groep gezeten met leeftijdsgenoten.

  Stener kijkt al uit naar volgend jaar!

   (Blommenholm, Noorwegen) — Beoordeling: 8.5

 • Het enthousiasme spat ervan af; goede opvang bij aankomst en flexibele indeling van het programma tijdens de warme week; echt super; Silke vond het weer geweldig!
   (Gytsjerk) — Beoordeling: 8.8

 • Mijn zoon kwam zeer enthousiast terug van zijn eerste Zeilkamp. Hij ging er enigszins gespannen naartoe en is doorgaans een kieskeurige eter, maar heeft een top week gehad.
   (Appelscha) — Beoordeling: 10.0

 • Vorig jaar beleefde onze dochter een topweek optimist niveau 1 bij de Veenhoop!
  Dus dit jaar weer enthousiast heen!
  Helaas trof ze een instructrice die haar niet serieus nam.Vragen werden niet beantwoord tijdens het zeilen.Voor een 9 jarige is dat erg frustrerend.En legde een negatieve stempel op haar hele zeilweek.Daardoor diploma ook niet gehaald. Familie Zandstra alle lof.Ze nemen je serieus en zeilschool ziet er toppie uit!

   (Friesland) — Beoordeling: 7.3

 • Onze zoons hebben een top week gehad! Ze hebben niet alleen gezeild maar ook super veel andere leuke dingen gedaan. Leuk de foto's op de website te zien, een en al lachende kinderen (en instructeurs) die veel plezier hebben.
  Bedankt!

   (Doorwerth) — Beoordeling: 9.3

 • Mooie combinatie tussen leren en lol maken!
   (Amsterdam) — Beoordeling: 8.0

 • Erg leuke mensen, discipline, stimulerende omgeving. Echt een top ervaring
   (ulvenhout) — Beoordeling: 10.0

 • Fantastische zeilschool met veel aandacht voor het individuele kind. Mijn zoon heeft genoten van de week zeilen, en komt graag weer terug.
   (Hemrik) — Beoordeling: 10.0

 • Top
  Onze meiden kunnen niet wachten tot ze volgend jaar weer mogen.
  Wat mij betreft mogen de foto's van de eerste dag wel eerder op de site. Stelt moederhart gerust.

   (de Wilgen) — Beoordeling: 8.0

 • Thom (10) had echt een topweek. Enthousiast, vol mooie verhalen kwam hij thuis. Volgend jaar weer maar dan samen met z’n jongere zus. Super bedankt!
  — Beoordeling: 10.0

 • Kinderen hebben wederom erg genoten van de zeilweek. Veel plezier gehad en ook veel geleerd. Tot volgend jaar.
   (Kortehemmen) — Beoordeling: 9.0

 • Prima zeilschool! Leuke sfeer, goede lessen, dochter kwam heel blij terug. Slechts een klein minpuntje: ze krijgen beetje weinig zuivel, dochter had alleen toetje gegeten iedere dag, geen melk/karnemelk bij ontbijt en lunch. Maar Goed, als dat alles is...
  — Beoordeling: 9.0

 • Een enthousiaste dochter met heel veel verhalen en nieuwe vriendinnen thuis komt. Die ook nog de instructeursopleiding gaat volgen en CWO4 in de Splash gehaald heeft!
   (Hilversum) — Beoordeling: 8.5

 • Goed georganiseerde zeilschool waar ruimte is voor ieder individu. De kinderen worden prima opgevangen. Er wordt veel georganiseerd en ze leren prima zeilen.

  Middels foto’s kan je als ouders alles een beetje volgen. De kinderen komen erg enthousiast en vol verhalen terug. Volgens jaar weer en dan durf ik zelfs de jongste mee te laten gaan.

   (Liempde) — Beoordeling: 8.5

 • We zijn zeer tevreden, en laten onze dochter met een gerust hart achter bij jullie.
  Jammer dat er zaterdags niet meer gezeild word.

   (Vries) — Beoordeling: 9.0

 • zoals altijd erg goed en de mannen hebben heel veel plezier gehad!
  — Beoordeling: 8.7

 • Onze dochter kwam enthousiast terug
  — Beoordeling: 8.0

 • Mijn zoon kwam super enthousiast terug van zeilkamp. Praatte in de auto op de terugweg honderduit over alles wat hij had gedaan en beleefd.
  Mijn eerste indruk bij de aankomstdag was ook goed. We werden allemaal apart opgevangen en naar de kamer begeleid. De zeilinstructeurs zijn allemaal jonge, enthousiaste mensen die meteen een praatje met de ouders en kinderen maakten. Zo voelde we ons meteen welkom. De accomodatie is top! En het eten was erg lekker, aldus mijn zoon.
  Kortom, volgend jaar wil hij weer ;-)

   (Boxmeer) — Beoordeling: 10.0

Laat ook weten hoe het was

Wilt u ook onze zeilschool beoordelen? U ontvangt als klant onze onafhankelijke enquete per e-mail. U kunt ons natuurlijk ook direct informeren: persoonlijk, telefonisch, via info@veenhoop.nl of via Facebook Zeilschool De Veenhoop.