Laerling

Voor kinderen vanaf 10 jaar. De Laerling is een kleine 2 mans kielboot en wordt ingezet voor kinderen die met zijn tweeën in de boot willen zitten maar nog nooit eerder gezeild hebben of het erg spannend vinden. Maar ook voor kinderen die eerder gezeild hebben in de optimist en graag in een 2 mans bootje willen zeilen en de RS Feva nog wat te spannend vinden.

Beschrijving

RS Feva Laerling (10 t/m 13 jaar)
De Laerling is uitgerust met een kiel en daardoor is het bootje stabiel en kan het niet omslaan. Dit biedt ten eerste veiligheid en neemt de vrees bij de zeilers voor omslaan weg. De kinderen kunnen hierdoor met gemak onder begeleiding van een instructeur zelfstandig het water op.

Na de Laerling beginners kunnen de kinderen ervoor kiezen of door te gaan in de RS Feva gevorderd of door de gaan in de grote Kielboot.

Over de bootjes
De RS Feva is een lichte en gemakkelijk bestuurbare boot met grootzeil, fok en genaker.
Het is een zeer geschikt bootje om met z'n tweeën in te zeilen. Ook kun je er grotere tochten mee maken. In deze boot komt het aan op uithoudingsvermogen en samenwerken. Het is na de optimist dan ook een tussenstap naar de valk, waar veel meer teamwork voor nodig is. Alle kinderen zeilen tijdens de cursus met zwemvest en wetsuites van de zeilschool

Foto's

Details

Er zijn geen details beschikbaar.

Locatie

Zeilschool de Veenhoop
Eyzingapaed 7
9215 VV De Veenhoop

Prijzen & beschikbaarheid

Klik op de prijs om deze te reserveren in uw boeking. Wilt u twee dezelfde items boeken dan kunt u tweemaal op de prijs klikken om nogmaals toe te voegen. Wilt u een ander item toevoegen, ga terug naar het overzicht.

zondag 24 september 2023
 
Het huidige boekingsitem is niet beschikbaar in de geselecteerde periode.
  • beschikbaar
  • nog enkele beschikbaar
  • volgeboekt
Hulp nodig?

Bel 0512 - 461 412 of mail ons

Prijsberekening

Vanaf € 265,00 klik op prijzen & beschikbaarheid en boek direct!

Reserveren