Valk/Randmeer Volwassenen

De Valk/Randmeer 
Dit is een allround cursus, wanneer je in een valk of randmeer kunt zeilen beheers je vaardigheden die op alle zeilboten van toepassing zijn. Of je nog nooit gezeild hebt of al vergevorderd bent, zeilen in een valk/randmeer is een belevenis. Je zit met vier personene en een instructeur in een boot en je leert alles wat er te leren valt. Voor elk niveau en elke leeftijd hebben we een geschikte groep. Het gaat om de praktijk én de theorie. 

Over de boot 
De valk/ randmeer is een snelle vierpersoons boot met fok en grootzeil, waar heel wat stuurmanskunst en behendigheid bij komt kijken. Je kunt er lange tochten mee maken. In een kleine groep leer je waar het bij het zeilen echt op aan komt: inzicht, zeiltechniek, verantwoordelijkheid nemen en werken als team. De handen moeten dus uit de mouwen! Tussendoor leg je aan in leuke dorpjes of eet een boterham in het weiland. Haast zonder dat je het merkt leer je ontzettend goed zeilen.

 

Beschrijving

Overnachting 
Naast de zeilschool is een camping. De ideale combinatie om na het zeilen even tot rust te komen. U kunt er voor kiezen zelf een tent of camper/caravan mee te nemen of in een van de huisjes/ glamping tent te verblijfen. Kijk voor meer informatie op de site https://www.veenhoop.nl

Foto's

Details

Er zijn geen details beschikbaar.

Locatie

Zeilschool de Veenhoop
Eyzingapaed 7
9215 VV De Veenhoop

Prijzen & beschikbaarheid

Klik op de prijs om deze te reserveren in uw boeking. Wilt u twee dezelfde items boeken dan kunt u tweemaal op de prijs klikken om nogmaals toe te voegen. Wilt u een ander item toevoegen, ga terug naar het overzicht.

maandag 29 mei 2023
 
Het huidige boekingsitem is niet beschikbaar in de geselecteerde periode.
  • beschikbaar
  • nog enkele beschikbaar
  • volgeboekt
Hulp nodig?

Bel 0512 - 461 412 of mail ons

Prijsberekening

Vanaf € 260,00 klik op prijzen & beschikbaarheid en boek direct!

Reserveren