Terug naar het overzicht

Weekendje of weekje weg met familie, vrienden of school

We mogen weer meer en dat merken we. Doordat we geen anderhalve meter meer hoeven te hanteren en er geen restrictie meer is op groepsgrote is het weer mogelijk om met familie, vrienden, collega's of met school een weekendje of midweekje er tussen uit te gaan.

Buiten de zeilschoolweken verhuren we onze accommodaties gedurende een weekend, midweek of gehele week. Door het grote sportveld is het mogelijk allerlei activiteiten te organiseren zoals zeskamp, vlottenbouwen, speerwerpen, lasergamen of het plaatsen van een stormbaan. Maar ook heeft onze omgeving heeft veel te bieden, zo hebben we twee prachtige natuurgebied op loopafstand waar u een heerlijke wandeling kan maken met de kinderen naar de vogelkijkhut. Of kunt u per sup of kano de alde feanen bezichtigen vanaf het water waar geen andere zeil- en moterboten kunnen komen. Maar ook als het slecht weer is, zijn onze accommodaties ruim genoeg om spelletjes te doen of uitgebreid te lunchen. 

Zelf regelen of het laten verzorgen? het kan allebei, bent u benieuwd naar de beschikbaarheid of foto's bezoek onze website. Vragen? neem gerust contact met ons op!

Terug naar het overzicht