Terug naar het overzicht

Corona update 1

Nieuwsbrief   

Doordat het nieuws omtrent de corona constant veranderd en de maatregelen per week verschillen hebben we gewacht met het opstellen en versturen van deze nieuwsbrief. Ook wij merken de gevolgen van het coronavirus, zo zijn alle activiteiten in de maanden maart en april geannuleerd en zijn we genoodzaakt de instructeursopleiding naar de maand juni te verplaatsen. 

 

Cursussen

Gezien de maatregelen die het kabinet 31 maart heeft medegedeeld, kunnen wij de mei vakantiecursus helaas niet door laten gaan. De mensen die deze cursus reeds geboekt hebben, zijn hiervan op de hoogte. Wat de gevolgen zijn voor de hemelvaart, Pinksteren en hoogseizoenscursussen laten we afhangen van nieuwe besluiten van het kabinet eind april. Wij zullen na 28 april een nieuwe update geven. 

 

Herfstvakantie

Doordat, vooralsnog de meivakantie niet door kan gaan hebben we besloten een herfstvakantie cursus aan te bieden. Een extra mogelijkheid om te genieten op de Friese wateren. De precieze data van deze vind u in de loop van de maand op onze site. 

 

Zomervakantie

Zoals het nu lijkt gaan we ervanuit dat de zomercursus gewoon door kan gaan. Mocht dit onverhoopt niet lukken door kabinetsregels, komen we met een passende oplossing. Samen met de brancheorganisatie hiswa-recron zijn opzoek naar deze passende oplossing. Boeken voor de zomervakantie is op dit moment gewoon nog mogelijk.

 

Rekening houdend met de maatregelen is het in deze periode gewoon mogelijk om bij ons een sloep of valk/randmeer te huren. De zomerse voorjaarsdagen bieden een mooie gelegenheid om even te genieten van de natuur. Het is mogelijk bij de huur van een boot een ruim gevulde lunch box af te nemen. 

 

Wij hopen in deze uitzonderlijke tijd op uw begrip. En wensen u allen veel gezondheid in deze periode. Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief neem dan gerust contact met ons op. 

 

 

Met vriendelijke groet, 
Familie Zandstra 

 

 

Terug naar het overzicht