Zeilvakantie

Op zoek naar een leuke en avontuurlijke zeilvakantie voor uw (sportieve) kinderen? Bij Zeilschool de Veenhoop bent u aan het juiste adres! Wij organiseren verschillende zeilvakanties, zeilkampen, zeilweekenden en zeilweken speciaal voor kinderen vanaf zeven jaar. Kinderen die bij ons leren zeilen beleven daarnaast ook veel spannende momenten. Kortom: een zeilvakantie boordevol actie!

Meer dan zeilen alleen!

De zeilvakantie gaat natuurlijk niet alleen om het zeilen. Na een zeildag zorgen wij ervoor dat er voor alle leeftijden wat te doen is. Wij beschikken over een speciaal recreatieteam die zorgt voor spelletjes en activiteiten. Zwemmen, tafeltennissen, kanoën, badmintonnen, er is van alles mogelijk! Bij onze accomadatie hebben wij ook een volleybal- en voetbalveld en diverse speeltoestellen. Daarnaast zijn er ook een aantal gezellige ruimtes om bij elkaar te zitten.

Zeilvakantie boeken?

Wilt u meer informatie over de zeilvakanties? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze zeilcursussen. Wilt u meer weten over onze zeilschool en/of werkwijze? Kijk dan eens bij onze introductie. Heeft u nog vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan het contactformulier.

Zeilvakantie