Zeilvakantie

Op zoek naar een leuke zeilvakantie voor uw (sportieve) kinderen? Bij Zeilschool de Veenhoop bent u aan het juiste adres! Wij organiseren zeilvakanties, zeilweekenden en zeilweken speciaal voor kinderen vanaf zeven jaar. Kinderen die bij ons leren zeilen beleven daarnaast ook veel spannende momenten. Kortom: een zeilvakantie boordevol actie!

De zeilvakantie gaat natuurlijk niet alleen om het zeilen. Na een zeildag zorgen we ervoor dat er voor alle leeftijden wat te doen is. We hebben een speciaal recreatieteam wat zorgt voor spelletjes en activiteiten. Zwemmen, tafeltennissen, kanoën, badmintonnen, er is van alles mogelijk!

Bij onze accommodatie hebben we ook een volleybal- en voetbalveld en diverse speeltoestellen. Daarnaast zijn er ook gezellige ruimtes om bij elkaar te zitten.

Wilt u meer weten over de zeilvakanties? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze zeilcursussen. Wilt u meer weten over onze zeilschool en werkwijze? Kijk dan eens bij onze introductie. Heeft u nog vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan het contactformulier.

Zeilvakantie