Zeilcursus in Friesland

Wilt u een zeilcursus volgen of zeilvakantie houden in Friesland? Wij organiseren zeilweken en zeilweekenden voor kinderen (vanaf zeven jaar) en geven privé zeillessen voor volwassenen. U bent u nooit te oud om te leren zeilen. Onze zeilinstructeurs begeleiden u of uw kind individueel met het zeilen.

Zeilcursussen voor jong en oud

Wij leren kinderen en jongeren van zeven jaar en ouder goed en veilig zeilen tijdens de zeilcursus. Leren zeilen middels een zeilcursus is bij ons een belevenis, boordevol actie en spannende momenten.

Zeilen leren op de Friese wateren

Friesland is de plek bij uitstek voor een zeilcursus. De ligging van onze zeilschool biedt uitstekende en gevarieerde les mogelijkheden aan. We zeilen in de omgeving van Grou, Eernewoude, op de Wijde Ee en Smalle Ee. De afwisseling van smal en breed water dwingen de cursist en instructeur tot vele verschillende handelingen en lesmomenten.

Starten met zeilen?

Wilt u meer weten over het leren zeilen? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze zeilcursussen. Wilt u meer weten over onze zeilschool en werkwijze? Kijk dan eens bij onze introductie. Heeft u nog vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan het contactformulier.