Zeilkamp

Zeilles op zeilkamp

Altijd al willen zeilen? Dat kan tijdens een onvergetelijk zeilkamp bij Zeilschool de Veenhoop. Tijdens een zeilkamp leren kinderen en jongeren van zeven jaar en ouder goed en veilig zeilen. Leren zeilen middels een zeilkamp is een geweldige belevenis, boordevol actie, maar ook met veel gezelligheid. Tijdens een zeilkamp staat, naast het zeilen, plezier én veiligheid voorop. We varen op verschillende niveaus met optimisten, cadetten, splashes en valken.

Mogelijkheden Zeilkamp

Ontspanning op zeilkamp

Naast zeilen zorgen we voor een volledig verzorgd zeilkamp met activiteiten voor alle leeftijden. We hebben hier een speciaal recreatieteam die voor de spelletjes en activiteiten zorgt. Deze activiteiten variëren van zwemmen tot badminton en kanoën. Uiteraard proberen wij het zeilkamp voor ieder kind een succes te maken en spelen ook in op specifieke wensen. Is u kind bijvoorbeeld allergisch, heeft het een chronische aandoening of zijn er andere bijzonderheden? Dan houden wij daar rekening mee. Lees hier meer over onze zeilschool en onze werkwijze.

Meer informatie over ons zeilkamp

Wilt u meer weten over een zeilkamp bij ons of wilt u een zeilkamp boeken voor uw kind? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze zeilcursussen voor meer informatie over de niveaus of om direct een datum uit te zoeken voor een zeilkamp. Heeft u nog vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan het contactformulier of bel ons op 0512 – 461412.