Zeilkamp kinderen

Zeilles op zeilkamp

Op zoek naar een sportieve en avontuurlijke zeilkamp voor uw kinderen? Zeilschool De Veenhoop organiseert verschillende zeilkampen met verschillende niveaus, met optimisten, cadetten, splashes of valken. Kinderen vanaf zeven jaar leren tijdens een zeilkamp de eerste kneepjes van het zeilen. Door op jonge leeftijd te beginnen met zeilen, hebben zij het zeilen sneller onder de knie.

De kinderen beleven het zeilkamp als een groot avontuur vol met actie en spannende momenten. De kinderen krijgen aan het einde van het zeilkamp een erkend diploma of vorderingsstaat. Naast zeilen staan er nog veel meer activiteiten op het programma van ons zeilkamp voor kinderen. Er is er een speciaal recreatieteam voor de kinderen die zorgt voor spelletjes en activiteiten. Kinderen kunnen na de zeilles gaan zwemmen, tafeltennissen, kanoën of badmintonnen. Voor ieder wat wils!

Mogelijkheden Zeilkamp KinderenZeilles op zeilkamp

Een zeilkamp bij Zeilschool de Veenhoop is een waar zeilavontuur voor uw kind(eren). Naast plezier, staat veiligheid voorop bij ons en onze zeilinstructeurs. Ook kunnen wij inspelen op verschillende behoeftes en wensen van u of uw kinderen. Wij kunnen ook rekening houden met allergieën, chronische aandoeningen of andere bijzonderheden. Lees meer over Zeilschool de Veenhoop en onze werkwijze in onze introductie.

Informatie over onze zeilkampen in Friesland

Wilt u meer weten over een zeilkamp bij ons of wilt u een zeilkamp boeken voor uw kind? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze zeilcursussen voor meer informatie over de niveaus of om direct een datum uit te zoeken voor een zeilkamp. Heeft u nog vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan het contactformulier of bel ons op 0512 – 461412.