Zeilen in week 27

Week 27 is in Nederland nog geen officiële vakantieperiode, maar wij beginnen 30 juni alweer met de zomervakantie. Hebben u kinderen nog school verplichtingen, maar wilt u wel gebruik maken van deze week dan is dat geen probleem. Er is natuurlijk de mogelijkheid om later te komen of eerder weg te gaan.

Verblijven jullie met het gezin op de camping en willen de kinderen graag alleen in de ochtend of middag zeilen dat is dat ook in deze week mogelijk. Een week op Zeilschool de Veenhoop wil je natuurlijk niet missen.

Boek direct een zeilweek week 27 / begin zomervakantie »

Zeilvakantie

Een zeilvakantie bij ons is de garantie voor een fijne en veilige vakantie. Zeilen vinden wij de mooiste sport die er is. Zeilen is niet alleen omgaan met een boot, water en wind, maar het is meer. Het is (leren) samenwerken, met elkaar beslissingen nemen en het gezamenlijk dragen van verantwoordelijkheid.

Meer dan zeilen

Je leert bij zeilen dingen die ook in het dagelijks leven goed van pas komen: respect voor elkaar, samen zorgen voor een goede sfeer en op elkaar vertrouwen. Maar het gaat natuurlijk niet alleen maar om het zeilen. Na een inspannende zeildag zorgen we ervoor dat er voor alle leeftijden wat te doen is. Er is in én om de accommodatie volop ruimte voor activiteiten.

We hebben bijvoorbeeld een volleybalveld, een voetbalveld, speeltoestellen, pingpongtafels en gezellige ruimten om bij elkaar te zitten. Een speciaal recreatieteam zorgt voor spelletjes en evenementen voor iedere leeftijd. Tafeltennissen, kanoën, tafelvoetbal, badminton... alles is mogelijk.

Vindt u een week te lang dan is het ook mogelijk om losse dagen of halve dagen les te krijgen. Heeft u vragen over de mogelijkheden in week 27 of wilt u meer informatie over onze zeilschool neem gerust telefonisch contact (0512-461412) met ons op.

Zeilcursussen in week 27:

  • Optimist: Eénpersoonbootje voor 7 t/m 11 jaar. De beste start!
  • RS-Feva: Tweepersoonsboot voor 10 t/m 13 jarigen met enige ervaring. 
  • Splash/Pico/Zest: Eénpersoons zwaardboot vanaf 13 jaar en minimaal 45 kg.
  • Valk/Randmeer: Mximaal 4 personen vanaf 11 jaar.

 

Zien we jou ook in week 27?