Zeilkampen

De wind door de haren, het deinen van het water en het geluid van de kabbelende golven: ervaar al het voorgenoemde tijdens een van de zeilkampen bij Zeilschool De Veenhoop. Gedurende onze zeilkampen maken kinderen en jongeren op een onvergetelijke wijze kennis met zeilen!

Wie kunnen deelnemen aan de zeilkampen?

De allerkleinsten onder ons kunnen nog niet deelnemen aan onze zeilkampen. Dit om de veiligheid van het kind te waarborgen. Kinderen en jongeren van zeven jaar en ouder kunnen zich wel aanmelden voor een zeilkamp! Door op een jonge leeftijd te beginnen met zeilen, hebben de kinderen het zeilen snel onder de knie.

De beste en leukste zeilkampen

Tijdens de zeilkampen van Zeilschool De Veenhoop richten wij ons op een tweetal aspecten: leren zeilen en plezier hebben. Wij proberen de zeilkampen voor ieder kind tot een succes te maken en dus luidt onze stelregel: ieder kind moet het naar zijn zin hebben!

Leren zeilen

Onze ervaren zeilinstructeurs leren de kinderen op een veilige en leerzame manier zeilen. Wanneer de kinderen al enige ervaring hebben opgedaan, kan het niveau ietwat opgeschroefd worden. We varen dan ook op verschillende niveaus met optimisten, cadetten, splashes en valken.

Plezier hebben

Leren zeilen middels een zeilkamp is een geweldige belevenis. Toch draait het tijdens onze zeilkampen niet alleen om zeilen. Er is ruimte en tijd zat om deel te nemen aan een van onze leuke activiteiten. Zo kunnen kinderen rondom de accommodatie naar hartenlust zwemmen, tafeltennissen, kanoën, badminton spelen, volleyballen en voetballen. Ook organiseert ons speciale recreatieteam verschillende spelletjes, waar de kinderen aan mee kunnen doen.

Geen energie meer over na een actieve dag op het water? Dan kan er natuurlijk ook gewoon worden nagepraat op een gezellige plek in/rondom de accommodatie.

Meer informatie over onze zeilkampen

Wilt u meer informatie over de zeilkampen die Zeilschool De Veenhoop aanbiedt of wilt u een zeilkamp boeken voor uw kind? Neem dan eens een kijkje bij onze zeilcursussen. Hier vindt u meer informatie over de verschillende niveaus, maar u kunt er ook terecht om direct een datum uit te zoeken voor een zeilkamp. Heeft u nog vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan het contactformulier of bel ons op 0512 – 461412.