Zeilkampen Friesland

Zeilschool de Veenhoop heeft een groot aanbod op het gebied van zeilkampen in Friesland. Onze zeilkampen zijn voor verschillende niveaus en leeftijdsgroepen. Wij varen met optimisten, RS feva, splashes en valken op de Friese wateren. Leren zeilen tijdens een zeilkamp in Friesland is bij ons een belevenis, boordevol spanning en actie.

Zeikampen voor jong en oud

Onze zeilkampen in Friesland gaan natuurlijk niet alleen om het zeilen. Na een zeildag zorgen wij ervoor dat er voor alle leeftijden wat te doen is. Er is er een speciaal recreatieteam die zorgt voor spelletjes en activiteiten. Zwemmen, tafeltennissen, kanoën, badminton, van alles is er mogelijk.

Leren zeilen tijdens een zeilkamp in Friesland

Al onze zeilkampen in Friesland maken wij tot een succes voor ieder kind. Wij kunnen inspelen op specifieke verzoeken of wensen en houden rekening met bijzonderheden, zoals allergieën of chronische aandoeningen. Lees meer over Zeilschool de Veenhoop en onze werkwijze in onze introductie.

Informatie over onze zeilkampen in Friesland

Aan het einde van de zeilcursus krijgen de jongeren een vorderingenstaat of een erkend diploma van de cursus waar ze aan deel hebben genomen. Wilt u meer weten over onze zeilkampen? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze zeilcursussen. Heeft u nog vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan het contactformulier.