Zeilschool Friesland

De leukste zeilschool van Friesland is Zeilschool De Veenhoop. Hier leren kinderen en jongeren vanaf zeven jaar goed en veilig zeilen. Leren zeilen is bij ons een belevenis, boordevol actie en spannende momenten. Wij organiseren ieder jaar verschillende zeilweken en zeilweekenden, waar plezier en veiligheid voorop staan.

Leren zeilen in Friesland

Naast het zeilen verzorgt Zeilschool de Veenhoop een gezellig kamp met verschillende activiteiten. Zwemmen, tafeltennissen, kanoën, badminton, van alles is er mogelijk. Tijdens een zeilkamp is altijd, naast het zeilen, plezier en veiligheid prioriteit bij ons. Wij zeilen op verschillende niveaus met optimisten, cadetten, splashes en valken op de prachtige Friese wateren. Wat is er nu heerlijker dan vertoeven op het water met de wind in de zeilen? 

Onze zeilschool in Frieland

Wilt u meer weten over onze zeilschool in Friesland? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze zeilcursussen. Wilt u meer weten over onze zeilschool en werkwijze? Kijk dan eens bij onze introductie. Heeft u nog vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan het contactformulier.

Kindervakantie in Nederland