RS-feva (10 t/m 13 jaar)

RS feva

Zeilinfo voor de ouders

De RS Feva is een mooi vervolg op de optimistcursussen. Uw kind heeft dan al zelfstandig leren zeilen. In de RS Feva komt het aan op uithoudingsvermogen en samenwerken. Dit laatste vinden wij erg belangrijk, daarom vaart iedere cursist elk dagdeel met een ander. Zo leren alle kinderen van het groepje elkaar goed kennen en krijgen ze er nieuwe vrienden en vriendinnen bij.
Kan uw kind nog niet zelfstandig zeilen? Kies dan voor optimist (tot 10 jaar), splash/pico (zelfstandig zeilen in wetsuit, vanaf 45 kg) of valk (vanaf 11 jaar in groepje in stabiele boot).
Bekijk hieronder welke week het meest geschikt is, afhankelijk van ervaring en niveau.

De RS Feva is een mooi vervolg op de optimistcursussen. Daar heeft uw kind dan al zelfstandig leren zeilen. (Als uw kind nog niet zelfstandig kan zeilen, kiest u een andere boot). In de RS Feva komt het aan op uithoudingsvermogen en samenwerken. Goed leren samenwerken vinden wij erg belangrijk, daarom vaart iedere cursist elk dagdeel met een ander. Zo leren alle kinderen van het groepje elkaar goed kennen en krijgen ze er nieuwe vrienden en vriendinnen bij.  

Bekijk hieronder welke zeilcursus het meest geschikt is, afhankelijk van ervaring.

Zeilinfo voor de kinderen 

Kan je al zeilen en ben je niet bang om nat te worden? In de RS Feva zeil je met z'n tweeën en leer je samen omslaan. Met genoeg wind kunnen jullie ook lekker hard zeilen. Deze boot is niet voor luiwammesen! Je vaart elk dagdeel met een ander. Zo leer je iedereen van jouw groepje goed kennen en krijg je er nieuwe vrienden en vriendinnen bij. 

Bekijk met je ouders hoe je bij ons mag komen zeilen. Gaaf als je komt!  

RS-feva/Laerling      
Laerling Learling Informatie Prijzen & beschikbaarheid
RS-feva Beginners CWO Tweemans Jeugzeilen I Informatie Prijzen & beschikbaarheid
RS-feva Gevorderden CWO Tweemans Jeugdzeilen II Informatie Prijzen & beschikbaarheid
RS-feva Eindcursus CWO Tweemans Jeugdzeilen III Informatie Prijzen & beschikbaarheid