Splash/Pico/Zest

SplashZeilinfo voor de ouders

De splash/Pico/Zest cursus is bedoeld voor kinderen die graag alleen willen zeilen en minimaal 45 kilo zijn. Omdat de kinderen tijdens het zeilen vaak nat zullen worden, krijgen zij van ons een wetsuit en een zwemvest.

Over deze twee zwaardboten

De Pico en Zest zijn onverwoestbaar en makkelijk te reven, uitermate geschikt voor de beginnende zeiler. De Pico en zest zijn er voor de beginners-, vervolg- en de gevorderdencursus. De Splash is een gevoelige boot, die heel direct op het roer reageert, heeft uitstekende zeileigenschappen en een giek die hoog genoeg zit om er veilig onder door te bukken. De Splash is er voor de beste zeilers in de de eigen vaardigheid niveau 4 cursus.

Bekijk de hieronder welke cursus het beste past bij uw kind(eren).

Zeilinfo voor de jeugd

Ben je niet bang om nat te worden en weeg je eindelijk meer dan 45 kilo? In de Pico, Zest of Splash mag je alles zelf doen: met genoeg wind lekker hard varen en waarschijnlijk ook omslaan. Even oefenen en je hebt hem zo weer recht. Heb je wel zin in een weekje zeilschool met gezellige jongens en meiden? Ook los van het zeilen maken we er een feestje van.

Bekijk met je ouders welke cursus de beste is voor jou. Gaaf als je komt!

Splash/Pico      
Pico/Zest Beginners CWO Zwaardboot Eenmans I Informatie Prijzen & beschikbaarheid
Pico/Zest Vervolg CWO Zwaardboot Eenmans II Informatie Prijzen & beschikbaarheid
Pico/Zest Gevorderden CWO Zwaardboot Eenmans III Informatie Prijzen & beschikbaarheid
Splash Eigen Vaardigheid Niveau 4 CWO Eigen Vaardigheid Niveau Zwaardboot Eenmans IV Informatie Prijzen & beschikbaarheid