Valk/Randmeer (11 t/m 15 jaar & 16 t/m 18 jaar)


Zeilinfo voor de ouders

De Valk en de Randmeer zijn voor kinderen en jongeren vanaf 11 jaar. In deze boten geven wij allround zeilcursussen. Zowel de praktijk als de theorie komen uitgebreid aan bod.

In de zeilvakantie-/cursusweken vaart de grootste groep van onze zeilschool in Valken en Randmeren. Voor elk niveau en leeftijd vanaf 11 jaar hebben we een geschikte groep. Het zijn fantastische weken met veel zeilplezier. Of uw kinderen nu net beginnen met zeilen of vergevorderd zijn, zeilen in een Valk of Randmeer is een belevenis!

Bekijk hieronder welke cursus het beste geschikt is voor uw kind(eren).

Zeilinfo voor de jeugd

In de Valk is het altijd gezellig. Om de beurt ben je aan het zeilen: aan het roer en/of aan de grootschoot of de fok. Door met elkaar samen te werken haal je alles uit de boot wat er in zit en leer je ontzettend veel. Ook vaar je met andere boten tegelijk, dat is hartstikke leuk. Los van het zeilen maken we er natuurlijk een feestje van.

We hebben 8 Randmeren en 8 Valken. De Randmeer is iets sportiever dan een Valk. De Randmeer is uitgerust met een trapeze en ook het spinakeren behoort tot de mogelijkheid. 
Zeker wanneer je eerder in de RS Feva of Splash hebt gezeild is de Randmeer een mooi vervolg.  

Kom je ook (weer) naar De Veenhoop? Bekijk met jouw ouders hieronder welke cursus je dit jaar gaat doen. Gaaf als je komt!

Valk/Randmeer      
Valk/Randmeer Beginners CWO Kielboot I Informatie Prijzen & beschikbaarheid
Valk/Randmeer Vervolg CWO Kielboot II Informatie Prijzen & beschikbaarheid
Valk/Randmeer Gevorderden CWO Kielboot III Informatie Prijzen & beschikbaarheid
Valk/Randmeer Eigen Vaardigheid Niveau 4 CWO Eigen Vaardigheid Niveau Kielboot IV Informatie Prijzen & beschikbaarheid
Valk/Randmeer Volwassenen Informatie Prijzen & beschikbaarheid