Zeilcursus voor volwassenen

Toen u jong was zeillessen gevolgd? Of op latere leeftijd de charme van het zeilen ontdekt? Kom dan zeilen bij Zeilschool de Veenhoop! Vraag direct naar de mogelijkheden via ons contactformulier »

Vindt u het lastig om zelfstandig om tijdens het zeilen van A naar B te komen of wilt u meer theoretische kennis over het zeilen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In de maanden april, mei en juni is het bij ons mogelijk om als een zeilcursus voor volwassenen te volgen. Tijdens een privéles zeilt u gedurende een gehele dag of dagdeel met een zeilboot van ons mét een gediplomeerde zeilinstructeur.

Zeilcursus: dag of dagdeel

Vooraf aan de zeildag wordt in overleg met de instructeur besproken wat u/jullie willen leren. Op basis van deze informatie wordt de lesdag ingedeeld door de instructeur. De kosten voor een privéle bedragen voor een dagdeel* €140 euro en voor een gehele dag** €240, ongeacht of u alleen of met z’n vieren bent. Voor een gehele dag wordt u rond 9:00 uur verwacht om gelijk het water op gaat. Het vaarwater wordt uitgezocht op wat u die dag wilt leren. Tot 12:00 wordt er dan lekker over de Friese meren gevaren.

Het is uiteraard altijd mogelijk om ergens aan te meren voor een kop koffie met gebak. Besluit u een hele dag privéles te nemen dan wordt in overleg met de instructeur de lunchplek besproken, het is mogelijk om zelf lunch mee te nemen of ergens te lunchen.

Zeilcursus afgestemd op uw wensen

Tijdens de privéles gaat het om uw wensen! Een zeilcursus bij ons is een superleuke activiteit om met uw partner, vrienden of gezin te doen. Wilt u zich aanmelden voor een zeilles of wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een privé zeilles? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij hopen u snel op de zeilschool te mogen ontvangen!

* Dagdeel ochtend: 9:00 tot 12:00, middag 13:30 tot 16:30

** Gehele dag 9:00 tot 16:30