Zeilschool Friesland: Een begrip in de zeilwereld

Een schitterende sport 
Zeilen is één van de mooiste (water)sporten die er is. Het draait om het spel met water en wind, maar ook om samenwerken, beslissingen nemen en het hebben van verantwoordelijkheid. Vaardigheden die niet alleen op het water goed van pas komen. 

Het organiseren van kindervankanties, zeilcursussen en zeilkampen gaat dan ook om veel meer dan het bijbrengen van technieken en vaarregels. Respect voor elkaar, samen zorgen voor een goede sfeer en elkaar kunnen vertrouwen zijn minstens zo belangrijk. Dat is al ruim vijftig jaar het uitgangspunt van onze zeilschool. Deze normen en waarden hebben er toe geleid dat onze zeilschool een begrip is geworden in de zeilwereld.  

Gezellige avonden
Het gaat niet alleen om het zeilen. Na een inspannende en avontuurlijke zeildag zorgen wij ervoor dat er voor alle leeftijden wat te doen is. Er is in en om de accommodatie volop ruimte voor activiteiten. Wij hebben bijvoorbeeld een volleybalveld, voetbalveld, speeltoestellen, pingpong tafels en gezellige ruimten om bij elkaar te zitten. Een speciaal recreatieteam zorgt voor spelletjes en evenementen voor iedere leeftijd. Zwemmen, tafeltennissen, kanoën, tafelvoetbal, badminton... alles is mogelijk. De laatste avond is er een spetterende Bonte Avond, waar iedereen aan mee kan doen.

 

Zeilcursus boeken

Een week zeilen bij Zeilschool de Veenhoop betekent een onvergetelijke zeilvakantie! Wilt u meer informatie over onze zeilcursussen? Kijk dan bij onze zeilcursussen of reserveer direct een zeilcursus.